Circulus

Rond de verbrandingskamer werd een binnen- en buitenschaal gebouwd. Daartussen bevindt zich een isolerende laag. Dit resulteert in ee bijzonder efficiƫnte verbranding waardoor de grote Plancha snel opwarmt. De warmte verdeling wordt omgeleid, zodat het hele oppervlak van de tien millimeter dikke Plancha van binnen naar buiten mooi tegelijk warm wordt.

Hout
Front
1-5KW
OUTR
Circulus
Circulus

OUTR

OUTR heeft alles in huis om het buitenleven nog fijner te maken. In ons gamma vind je zowat alle mogelijke outdoor producten die met vuur en warmte te maken hebben. Om op te koken, of simpelweg om je aan te verwarmen. 

OUTR staat voor een mooi en kwalitatief gamma die het samen buiten zijn, het samen koken en het samen genieten van lekker eten nog fijner maken. Of je nu kiest voor een eenvoudige Kettle BBQ, een veelzijdige Kamado, of toch eerder de sociale Plancha uit cortenstaal. Het brede gamma van OUTR omvat ook alle nodige accessoires. 

Alles voor sfeervolle avonden en onvergetelijke tuinevenementen. Voor de hobbykok onder ons of de iets ambitieuzere kookkunstenaar: grillen in de natuur was nog nooit zo plezierig