DOVRE Sense

De Dovre Sense 203 gas is een strakke, slanke, driezijdige gaskachel op een elegante voet. De elegante afwerking en vloeiende lijnen maken van Sense een bijzonder mooie gaskachel waar extra aandacht werd besteed aan het vlammenspel dankzij het gebruik van een dubbele brander.
Het toestel is verkrijgbaar met een gesloten of open verbrandingssysteem. U heeft de keuze voor de vulling: keramische houtstammetjes. witte steentjes of kooltjes, maar standaard wordt dit wel met keramische houtblokken geleverd.

  • achteraansluiting
  • bovenaansluiting

Afmeting (HxBxD): 470 x 980 x 365 mm

Gas
Front
1-5KW
Dovre
DOVRE Sense

 

 

DOVRE Sense

Dovre

Bij Dovre heeft u een ruime keuze aan moderne, tijdloze of klassieke kachels, gemaakt uit hoogwaardig gietijzer en volgens de modernste productiemethoden. Onze kachel zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en vormen een stijlvol element in ieder interieur.

Dovre heeft de volgende kachels in het assortiment:

  • Houtkachels
  • Gashaarden
  • Inzet / inbouwhaarden

Moderne houtkachels produceren minder fijnstof en andere emissies. De techniek is sterk verbeterd, waardoor de kachel veel efficiƫnter werkt. Bovendien hebben nieuwe kachels een veel hoger rendement dan de oude toesnellende ze vervangen en dus ook een schonere verbranding. Met verstandig stoken van droog, zuiver hout en een regelmatig onderhoud van de kachel kan de gebruiker zelf ook veel bijdragen tot een lagere uitstoot.