DUROFLAME Rinus

De Duroflame Rinus is de ronde variant uit de pelletkachel collectie van Duroflame. Een kachel die que vermogen niet onder doet voor de doorsnee pelletkachel, maar wel een stuk eleganter en smaakvoller is. Door het strakke design is de kachel in nagenoeg iedere huiskamer een waar pronkstuk en doet hij het goed op iedere plek in huis.

  • Continu draaiende pellettoevoer
  • Bediening uit het zicht
  • Handige timerfunctie.

Afmetingen (HxBxD): 733 x 546 x 546 mm

Pellets
Front
6-8KW
Duroflame
DUROFLAME Rinus
DUROFLAME Rinus

Duroflame

Hollandse ambacht in een nieuw jasje.

De behaaglijke, gezellige sfeer van toen naar het hier en u halen, dat is wat we met onze pelletkachels willen realiseren. Daarom werken bij Duroflame ambachtslieden van nu. Nieuwsgierige, vooruitstrevende vakmensen, die voortdurend kijken hoe het beter, mooier en efficiƫnter kan.

Duroflame is de enige pelletkachelfabriek in het westen van Europa. Daar zijn we trots op. Stijlvolle en duurzame pelletkachels ontwikkelen is waar de vooruitstrevende ambachtslieden van Duroflame zich dag in, dag uit mee bezig houden.

De 5 kernwaarden die je mag verwachten van Duroflame.

  • Producten van Hollandse bodem. Duroflame houdt haar productieproces zoveel mogelijk in eigen land. Zo zorgen we dat de Nederlandse maakindustrie blijft bestaan. Ook kunnen we de kwaliteit van onze producten op die manier beter waarborgen. Hollandse ambacht pur sang, maar dan in een nieuw jasje.
  • We doen geen concessies. Niet op het design en niet op de kwaliteit. In onze modern uitgeruste fabriek in het Groningse Bedum ontwerpen, ontwikkelen en schaven we net zo lang tot we het juiste gevoel te pakken hebben: de perfecte balans tussen design en techniek.
  • We focussen op design. Traditionele pelletkachels zijn doorgaans grote, logge apparaten. Wij beloven dat iedere Duroflame kachel een aanvulling is op het interieur. Of dat nu landelijk, industrieel of gewoon oer-Hollands is: we hebben voor iedere interieurstijl een geschikte pelletkachel.
  • Ons productieproces is duurzaam. Onze pelletkachels zijn schoon en duurzaam en dus is ons productieproces dat ook. Met ons gevarieerde team van vakspecialisten zijn we continu alert op hoe we ons eigen proces kunnen verbeteren.
  • We zijn innovatief. De continue focus op hoe het efficiĆ«nter, duurzamer en schoner kan, maakt van Duroflame een innovatieve speler op de markt van pelletkachels. Die innovatiedrang zie je ook terug in onze moderne fabriek in Bedum. De pelletkachels van Duroflame worden vervaardigd met geavanceerde machines. En bestaat de machine die we nodig hebben om onze pelletkachels te ontwikkelen niet? Dan maken we hem zelf!