Austroflamm Clic

Moet het in een ‘Clic’ geregeld zijn? Clic werkt op zichzelf, gewoon door gebruik te maken van de eenvoudige draairegelaar. Met de luchtverdelingsmodule als accessoire kunt u zelfs tegelijkertijd andere ruimtes verwarmen. U hebt zelfs keuze bij de look: staal of keramiek.

Deze kachel heeft een hoog rendement van meer dan 90% en energielabel A+

Afmetingen ( H x B x D ): 970 x 820 x 360 mm

Pellets
Front
6-8KW
Austroflamm
Austroflamm Clic
Austroflamm Clic

Austroflamm

De comfortabelste manier van verwarmen.

Onze pelletkachels zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ook hun innerlijke kwaliteiten zullen indruk op u maken. Comfortabel, een intuïtieve bediening en tegelijkertijd milieuvriendelijk, pelletkachels bieden het perfecte alternatief voor traditionele houtkachels. Alle pelletkachels van Austroflamm zijn standaard uitgerust voor gesloten werking. Automatische zelfreiniging en de bijzonder schone verbranding met weinig asvorming zorgen ervoor dat reiniging tot een minimum wordt beperkt.

ECHT VUUR
Met een druk op de knop zorgen onze pelletkachels voor aangename warmte en vertonen ze dankzij de innovatieve Austroflamm technologie een uniek en rustig vlambeeld.

ECHTE RUST
Dankzij de doordachte technologie hebben onze pelletkachels geen confectieventilatoren nodig en zijn daardoor heel stil bij werking.

ECHTE ZUIVERHEID
Onze pelletkachels voldoen niet alleen aan de vereisten van de Europese normen, de waarden blijven ook ver onder de standaarden waaraan voldaan moet worden. Houtpellets hebben een minimale impact op het milieu, zelfs bij de productie, en het energieverbruik wordt tot een minimum gereduceerd. Gezellige warmte waar je met een zuiver geweten van kan genieten.

COMBI, HET BESTE VAN TWEE WERELDEN
Austroflamm heeft de perfecte oplossing voor iedereen die niet kan kiezen. Onze DUO MODELLEN kunnen zowel met houtblokken als met houtpellets worden gevoed. Ze combineren het comfort en de technologische innovaties van pelletkachels met de natuurlijkheid van een knisperend haardvuur. Verbranding met lage emissie, hernieuwbare grondstoffen en zuinig verwarmen inbegrepen.