Barbas Box panorama 65

Box Panorama, driezijdig zicht op het vuur. 

  • Maximaal zicht op het vuur, vanuit drie zijdes  
  • Vrijhangend, vrijstaand of op plateau  
  • Stoer en minimalistisch    
  • Perfecte verbranding en een hoog rendement. 

Afmetingen (H x B x D): 579 x 659 x 410 mm
Afmetingen glas voorzijde (H x B): 318 x 520 mm
Afmetingen glas zijkanten (H x B): 318 x 221 mm

Hout
3zijdig
9+KW
Barbas Bellfires
Barbas Box panorama 65

 

Barbas Box panorama 65

Barbas Bellfires

Passie voor vakmanschap

We maken eigentijdse en innovatieve houthaarden die iets betekenen voor jou en je interieur. Dat doen we al sinds 1976, en onze passie voor het vakmanschap is nooit veranderd. De liefde voor haarden en kachels ook niet. Daarom werken we hard aan de kwaliteit van onze haarden en zorgen we dat ze veilig en probleemloos werken. En dat de vuurbeleving perfect is, en steeds perfecter wordt.
Daarnaast zijn we trots op onze afterservice en vakkundige hulp bij het onderhoud van je haard. Duurzaamheid zit voor ons namelijk niet alleen in de werkwijze en het product, maar ook in de relatie met onze klanten. Met jou dus.

Elke haard is maatwerk

We maken jouw haard volledig op maat. Hoe je het ook wil hebben, wij maken het. Met gevoel voor stijl; tijdloos of eigentijds. Er liggen bij ons geen haarden op voorraad en dat klinkt misschien tegenstrijdig, maar juist daardoor kunnen we onze levertijd kort houden. En als we een productverbetering doorvoeren, hoeven we niet eerst de oude voorraad op te maken (of goed materiaal weg te gooien), maar kunnen we je meteen de nieuwste oplossing bieden. Je kunt kiezen uit een breed assortiment basismodellen, waarbij oneindig veel combinaties mogelijk zijn. We kunnen elk model passend maken qua vorm of maat, uiteraard binnen de gekeurde grenzen. Dus hoe groot, klein, hoog, laag of apart de ruimte in je huis of kantoor ook is: er past altijd een Barbas Bellfires-haard in.