CADEL Grace

De Cadel Grace is een pelletkachel die opvalt door de vierkante vorm, hij heeft een minimale diepte van 27,1cm. Hierdoor zijn er vele mogelijkheden om te plaatsen. De kachel is verkrijgbaar in de kleuren: wit, rood, zwart, licht brons en speksteen. De kachel heeft een hoogrendement van 90% en energielabel A+.

Afmetingen (HxBxD): 950 x 685 x 271 mm, met optionele voet verkrijgbaar, dan wordt kachel 5cm hoger.

Pellets
Front
6-8KW
Cadel
CADEL Grace
CADEL Grace

Cadel

Cadel is opgericht in Italië, ze besteden veel aandacht aan het ontwerp van de producten. Het professionalisme en de engagement dat zij aan de dag leggen zorgt ervoor dat ze aan alle wensen van de klanten kunnen voldoen. Cadel staat garant voor designvolte kwaliteitsproducten, gemaakt van de beste materialen.

Kiezen voor Cadel is...

  • kiezen voor een groenere planeet
  • kiezen voor gebruiksvriendelijkheid
  • kiezen voor een verlaagde energiefactuur
  • kiezen voor kwaliteit
  • kiezen voor veiligheid
  • kiezen voor een kwalitatieve service

Eigenschappen

Afstandsbediening
Alle Cadel pelletkachels zijn uitgerust met een eenvoudige afstandsbediening, gebruiksgemak gegarandeerd.
Weekprogramma
Elke Cadel pelletkachel heeft een ingebouwde kamerthermostaat met weekprogrammatie. Zo kan u iedere dag van de week afzonderlijk programmeren, volledig naar uw wensen.
Gesloten verbranding
De '3' in de benaming van onze pelletkachels verwijst naar de gesloten verbranding: deze toestellen halen hun zuurstof niet uit de ruimte zelf, maar wel van buitenaf. Zo blijft de zuurstof in uw woonruimte behaaglijk en gezond! Ideaal voor lage energie- en passiefwoningen.
Comfort mode
Op zoek naar een pelletkachel met een fluisterstille werking? Dat kan! De Cadel toestellen zijn uitgerust met de functie Comfort Mode: op het laagste vermogen worden de ventilatoren automatisch uitgeschakeld.
Energy label
Onze nieuwste modellen zijn alvast uitgerust met het A-label, wat garant staat voor een zeer efficiënt energieverbruik en dus een daling van uw energiekosten t.o.v. lager geklasseerde toestellen.
Ecodesign 2022
Voldoet reeds aan de strengste Europese norm van 2022!