Element4 Sky Medium Front Bio ethanol

Weer een fantastische haard van Element4. De Sky Medium Front is het kleinere broertje van de Element4 Large. Deze kleinere variant is net zo’n parel, alleen compacter. Naast de kleinere afmetingen van haard en ruit heeft deze haard ook een schitterend hoog en levendig vlambeeld. De haard kan worden uitgerust met een standaard houtset of een donkere houtset, zo is de haard aan te passen naar ieder interieur.

De Element4 Sky bio-ethanolhaard is uniek in zijn soort. Deze complete inbouwunit bestaat uit volledig glas waardoor u niet alleen een prachtig vuurzicht heeft, maar ook geniet van een echt pronkstuk in uw woning. Met zijn keramische houtblokken en speels vuur ervaart u optimale sfeer. En doordat de haard over een automatische ontsteker beschikt kunt u deze eenvoudig met een afstandsbediening ontsteken, zodat u dit niet met de hand hoeft te doen.

De Element4 Sky bio-ethanol heeft alle functionaliteiten en gebruiksgemakken van een gashaard. Zo kunt u met de afstandsbediening het vuur regelen in 3 standen. Verder heeft de haard een brander inhoud van 5 liter waardoor u zeker de hele avond stookplezier heeft.

Afmetingen inbouwmaat ( H x B x D ): 146,1 x 99,2 x 40
Ruitmaat ( H x B ): 123 x 72,4

Bioethanol
Front
1-5KW
Element 4
Element4 Sky Medium Front Bio ethanol
Element4 Sky Medium Front Bio ethanol

Element 4